Кои сме ние

[vc_row][vc_column width=“2/3″][vc_empty_space height=“150px“][vc_wp_text]Социални работилници КартиАрт са част от голямото семейство на Каритас София. Нашето социално предприятие работи в подкрепа на жени и деца в неравностойно положение, като чрез интерактивни занятия прокарва път на интеграцията и социализацията на уязвими групи хора в обществото. Всяка седмица се събираме в Център за работа с деца и младежи с увреждания “Благовещение”, Център за работа с деца в риск “Готови за училище” и в Център за интеграция на бежанци и мигранти “Св. Анна” и заедно с нашите доброволци творим и развиваме нови умения. Общата ни цел е да споделяме приятни моменти, да се запознаваме с нови култури и традиции и да изработваме сувенири, доходите от които отиват в подкрепа на дейността и на самите уязвими лица. При нас ще намерите картички за различни поводи, значки и висококачествени глинени изделия, изделия от кожа, прежда и текстил.

Със закупуването на уникалните ни ръчно изработени продукти, вие подкрепяте хора в нужда и техните семейства, които имат ограничен достъп до пазара на труда. При нас те изграждат и доразвиват личните и социални си умения, придобиват увереност и се чувстват пълноценни членове на обществото.

КаритАрт изпълнява и големи фирмени поръчки, като поемаме ангажимент да получите качествен и уникален продукт, който би задоволил и най-изискания вкус.

Ние вярваме, че не е страшно да си различен, страшен е да си сам в различието си.[/vc_wp_text][/vc_column][vc_column width=“1/3″][vc_images_carousel images=“3019,3018,4643,3134,3119,3017,3005″ img_size=“full“ onclick=“link_no“ autoplay=“yes“ hide_pagination_control=“yes“ hide_prev_next_buttons=“yes“ wrap=“yes“][/vc_column][/vc_row]